-10%
Réduction

Beer cheese Paulus - Abbey cheese | Entire cheese 2 kilo / 4.4 lbs

A cheese flavoured with beer – that truly is something to savour. Beer cheese Paulus - Abbey cheese is produced to an authentic recipe from Gouda, using only the best Dutch milk. We then add a unique beer, made ac-cording to the traditional method used at the Paulus Abbey, and ripen the cheese for about eight weeks until the flavour is just right.

Prix normal 47,90 € Voir les frais de port Prix Spécial 43,15 € Voir les frais de port
  • Regardez comment nous emballons et expédions

A cheese flavoured with beer – that truly is something to savour. Beer cheese Paulus - Abbey cheese is produced to an authentic recipe from Gouda, using only the best Dutch milk. We then add a unique beer, made ac-cording to the traditional method used at the Paulus Abbey, and ripen the cheese for about eight weeks until the flavour is just right. The result is a fine Dutch Gouda that blends the gentle saltiness of a well-matured cheese with the fresh, slightly bitter fruitiness of Paulus Beer. A cheese that will leave you wanting more.

Ingredients: 
Fat 52+ , pasteurised cow's milk, rennet, beer, salt, vitamins A, B and D

Quality:
Your beer cheese is freshly cut and vacuum-packaged!
The hard structure of Dutch cheese makes it perfectly suitable for sending by post.

  • Dimension fromage entier : +/- 19 cm Ø x 7 cm H
  • Marque : Paulus Abbey
  • La saveur : Épicé
  • Pays d'origine : Pays-Bas
Plus d'information
Dimension fromage entier +/- 19 cm Ø x 7 cm H
Marque Paulus Abbey
La saveur Épicé
Pays d'origine Pays-Bas
Information nutritionnelle pour 100 grammes
graisse (gr) 32,5
Gras saturés (gr) 20
Calcium (mg) 784
Calories (kcal) 368
Kilojoules (KJ) 1526
Glucides (gr) 0
Protéine (gr) 25,5
Sodium (mg) 751
Type de lait Vache
Sans gluten Non
Sans sucre Oui
Peut contenir des traces de cacahuètes. Oui
Croûte de fromage comestible Non
Sans lactose No
Pasteurisé Yes
Durée de vie limitée Non
Fait de Le lait de pâturage Le lait de pâturage est du lait provenant de fermes où les vaches paissent au moins 120 jours par an – du printemps à l’automne – et au moins six heures par jour dans le pré.
Rédigez votre propre commentaire
Vous commentez :Beer cheese Paulus - Abbey cheese | Entire cheese 2 kilo / 4.4 lbs
Votre évaluation

No Related Posts