It is a real Swiss raclette cheese that is lactose-free and can therefore be enjoyed by everyone. The cheese is made from cow's milk and has a smooth character thanks to a fat percentage of 42%. The cheese melts very pleasantly, making it very suitable for raclette.
‘Nous coupons et emballons soigneusement votre fromage sous vide. Une fois le fromage emballé sous vide, vous pouvez le conserver pendant environ 7 à 8 semaines. Nous vous enverrons votre fromage dans un sac réfrigérant. Sa qualité sera alors optimale et vous dégusterez un fromage délicieux.'
Walter Peters
Livraison de produits frais Votre fromage est fraîchement coupé et emballé sous vide. Une fois que le fromage est sous vide, vous pouvez le conserver pendant 7 à 8 semaines. Le fromage est expédié avec un réfrigérant. Sa qualité sera alors optimale et vous dégusterez un fromage délicieux.
Garantie de livraison Nous offrons une large gamme de produits à des prix compétitifs et des coûts d'expédition aussi bas que possible. Tous les produits sont soigneusement emballés et expédiés. Toutes les expéditions dans le monde entier sont assurées à 100%, nous offrons donc une garantie de livraison de 100%. Vous pouvez suivre et tracer à tout moment votre colis avec précision, afin d'être informé du moment auquel votre colis sera livré.
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Switzerland is known for its cheeses and especially for the cheese that can be used well for cheese fondue and raclette. The name of Raclette Suisse simply says it all. This cheese is ideally suited for use for raclette. It is a real Swiss cheese that is lactose-free and can therefore be enjoyed by everyone. The cheese is made from cow's milk and has a smooth character thanks to a fat percentage of 42%. The cheese melts very pleasantly, making it very suitable for raclette.
An age-old tradition
In Switzerland, raclette is elevated to a true art. Since the Middle Ages, raclette cheese has been heated in Switzerland to pour over dishes, enriching them with the delicious flavours that the cheese has to offer. Raclette Suisse is made according to this original tradition and guarantees the taste sensation as meant in raclette. This cheese is very easy to combine with a good glass of white wine.
Ingredients: Fat 42+ , pasteurised cow's milk, rennet, salt, vitamins A, B and D
Quality Your cheese is freshly cut and vacuum-packaged! The hard structure of Swiss Raclette cheese makes it perfectly suitable for sending by post.This is an orginal Swiss Raclette Cheese.
Le lait de pâturage est du lait provenant de fermes où les vaches paissent au moins 120 jours par an – du printemps à l’automne – et au moins six heures par jour dans le pré.